UPPLEVELSER

FÖLJ MED OSS PÅ ÄVENTYR

BESTIG KEBNEKAISE

Följ med Linda Åkerberg eller Emma Svensson på en expedition till Kebnekaise tillsammans med IFMGA guider. Vi kommer göra Östra leden till Sydtoppen och sedan kammen över till Nordtoppen som är den högsta punkten i Sverige. Du bor bekvämt på Kebnekaise Fjällstation.

8-11 Augusti med Linda Åkerberg
10-13 Augusti med Emma Svensson

14 950 SEK / person

BESTIG KEBNEKAISE - EXPEDITION STYLE

Följ med Linda Åkerberg och Elin Skyttedal på en expedition till Kebnekaise där vi gör Östra leden till Sydtoppen tillsammans med STF guider. Vi bor i tält vid fjällstationen för en äkta expeditionskänsla.

8-11 September med Linda Åkerberg och Elin Skyttedal

7950 SEK / person

GRUNDKURS I KLÄTTRING

Lär dig grunderna i klättring utomhus så du kan klättra självständigt. Detta är en klätterkurs enligt Svenska Klätterförbundets normer tillsammans med certifierad klätterinstruktör. Om du inte redan har grönt kort sedan tidigare så ingår det.

14-15 Maj med Emma Svensson

3190 SEK / person

GRUNDKURS I ALPIN KLÄTTRING + BESTIGNING AV GRAN PARADISO 4061 M

Följ med Emma Svensson och svenska IFMGA guider på ett spännande äventyr i Alperna där du får lära dig grunderna på glaciär och inom alpin klättring samt bestiga ett 4000 meters berg!

Chamonix 14-18 juli 2022

17 950 SEK

bestig mont blanc

Följ med Emma Svensson + svenska IFMGA guider på en toppbestigning av Alpernas högsta berg - Mont Blanc!

Det här är upplevelsen för dig som söker något utöver det vanliga. Att få stå på toppen av det högsta berget i Alperna är ett stort äventyr.

Chamonix 6-13 juli 2022

FULLBOKAD

Platserna till Mont Blanc för 2023 finns uppe nu

ACONCAGUA

Följ med Emma Svensson och en svensk IFMGA bergsguide till det högsta berget i Amerika - Aconcagua.

Aconcagua är 6962 m högt och vi kommer göra 360 rutten för att få uppleva hela berget. Bestigningen innebär ingen teknisk klättring men du behöver ha tidigare erfarenhet av hög höjd så som Elbrus eller Kilimanjaro samt vara i god form. Det är också bra om du har tidigare erfarenhet av att campa i tält.

På denna expeditionen har vi fler extra dagar än många andra kommersiella expeditioner för att kunna få ett bra toppförsök då Aconcagua är känt för sina starka vindar och lynniga väder. Vi spenderar också en extra dag med att acklimatisera oss innan vi påbörjar vandringen mot basecamp för att expeditionen ska bli så lyckad som möjligt.

1 dec - 22 dec 2022
42 950 SEK

PROVA PÅ TOPPREPSKLÄTTRING PÅ KLIPPA

För alla som vill prova på att klättra utomhus på klippa - oavsett om du är nybörjare som vill testa klättring för första gången eller om du kanske klättrat inomhus tidigare och vill ta steget till att prova klättring utomhus så är du välkommen!

Under en dag kommer du tillsammans med instruktörerna Elin Skyttedal och Emma Svensson få klättra på klippa med topprep. Vi går igenom grunderna och du kommer få träna på klätterteknik under en kul dag tillsammans!

The mountain community

KOntakta oss

Maila oss på info@themountaincommunity.com eller använd kontaktformuläret nedan.
Namn E-post Meddelande Skicka in